Tag: fla

#DashuriaNëVeprim

Ndihmat për familjet e prekura nga tërmeti i dates 26 Nëntor 2019 vazhdojnë nga Vëllazëria Ungjillore e Shqipërisë. Ditet e fundit kemi patur mundesinë së bashku me kishat lokale të sigurojmë kontenier për strehimin e disa familjeve ne zonen e Ishmit, Matit, Thumanës, Vorës etj. Mirenjohës Perëndisë dhe trupit të Krishtit në vendin tonë. Në Read more

Mund të vazhdoni duke dhënë donacione drejtpërdrejt në llogarinë tonë bankare ne Intesa San Paulo:

AL94208110080000001003131800 USD
AL40208110080000001003131802 LEK
AL83208110080000001003131804 EURO