News

Moti i Besimit

(Pershendetja e Kryetarit VUSH me rastin e 30 Vjetorit te Perteritjes Ungjillore Shqiptare 14 Nentor 2021) Miremengjes Tirane! Miremengjes Shqiperi! Gezuar 30 vjet liri besimi o kisha ungjillore e Shqiperise. Read more

Mbrojtje ndaj atyre që u shërbejmë

Politika e Mbrotjes është një dokument dhe një procedurë që një organizatë/kishë/kamp,qendër/komunitet, qendër/strehë rezidenciale duhet të ketë për të ndihmuar në para ndalimin e abuzimit të mundshëm të fëmijëve/të rriturve Read more

Maratona e Dhurimit te Gjakut

Vëllazëria Ungjillore e Shqipërisë ka vendosur të zhvillojë “Maratonën e Dhurimit të Gjakut”. Jemi kontaktuar nga Banka e Gjakut disa herë dhe jemi informuar se nevoja për gjak për fëmijët Read more