Libra

LUK ka rreth 80 tituj librash me në qendër dhe thelb të tyrin besimin ungjillor të krishterë. Shumësia e temave i dedikohet trajtimit të fushave të ndryshme të jetës njerëzore nën këndvështrimin e besimit ungjillor. Librat ndahen në kategori të tilla si.

Mund të vazhdoni duke dhënë donacione drejtpërdrejt në llogarinë tonë bankare ne Intesa San Paulo:

AL94208110080000001003131800 USD
AL40208110080000001003131802 LEK
AL83208110080000001003131804 EURO