Festim Shprese me Will Graham

Momente unike nga Eventi Ungjillizues “FESTIM SHPRESE”, ku pjesëmarrja ishte tepër e madhe në Pallatin e Kongreseve.

Mëse 2500 persona morën pjesë dhe mbi 400 zgjodhën të dilnin para pas ftesës së Will Graham për të pranuar JEZUS KRISHTIN si Zot dhe Shpëtimtar në jetët e tyre.

Një kohe e bekuar, ku mijëra përsona dëgjuan mesazhin e Shpresës!

Një punë e madhe e përfunduar me sukses vetëm për LAVDINË e ZOTIT.

FALEMINDERIT të gjithë bashkëpunëtorëve, këshilltarëve, mbikqyrësve, vullnetarëve dhe ekipit të punës për kontributin e tyre në këtë Festim Shprese!
Zoti e bekoftë SHQIPËRINË!