Asambleja e Pergjithshme (VUSH )

Loading Events
  • This event has passed.

Event Navigation

Të dashur vëllezër dhe motra,

Dëshirojmë t’ju ftojmë në Asamblenë e Përgjithshme të Vëllazërisë Ungjillore të Shqipërisë.  Është një kohë e bekuar dhe e bukur që presim të mblidhemi, për të kaluar kohë me njëri-tjetrin si një familje e madhe në Krishtin. 

Ndërkohë, përgjatë Asamblesë, mblidhemi të festojmë dhe përvjetorin e Vëllazërisë Ungjillore të Shqipërisë. Duam të kalojmë një kohë të gjithë së bashku për të festuar punën e bërë ndër vitë në të gjithë kombin tonë.

Asambleja e Përgjithshme e VUSH-it, do të mbahet në datat 14-17 Nëntor. Vëndndodhja do të jetë në hotel Grand Blue Fafa Resort, Golem, Durres.

Informacione mbi Asamblenë: Hapja e Asamblesë bëhet më datën 14 Nëntor, ora 15:00 dhe përfundon me drekën e datës 17 Tetor. Nisja e rregjistrimeve për pjesëmarrësit  në Asamble fillon në orën 10:00. Koha e Biznesit të Asamblesë do të jetë gjatë datës 14 Nëntor. Datat 15-17 Nëntor  do të jenë kohë miqësie, mësimi, adhurimi dhe lutjeje. 

Details

Start:
November 14, 2023
End:
November 17, 2023
Event Categories:
,
Website:
https://vush.al/event/asambleja-e-pergjithshme-vush/

Organizer

VUSH
Phone
+355 6920 65914
Email
vush@vush.org
View Organizer Website