Category: Uncategorized

Nje Qendrim i Krishtere Ungjillor per Sulmin ndaj Marteses

14 Qershor 2016 Ne te krishteret Ungjillore, afirmojme mencurine e ruajtjes se shenjterise se marteses dhe rolit te saj te rendesishem shoqeror per lulezimin e jetes njerezore. Arsyeja e kesaj deklarate te meposhtme eshte mesymja shkaterruese e marteses tradicionale si koncept dhe si realitet. Ne te gjitha kulturat njerezore sado te ndryshme, gjithmone deri me Read more

Mund të vazhdoni duke dhënë donacione drejtpërdrejt në llogarinë tonë bankare ne Intesa San Paulo:

AL94208110080000001003131800 USD
AL40208110080000001003131802 LEK
AL83208110080000001003131804 EURO