Category: Termeti

Tërmeti dhe Trazirat që na afrojnë

Monda që jeton vetëm në katin e gjashtë të pallatit e gjeti veten të hedhur përtokë dhe të përplasur sa nga një anë në tjetrën kur ra tërmeti i 21 Shtatorit. E trembur natyrshëm dhe e corientuar përpiqet të vishet përshtatshëm për të dalë jashtë si cdo grua shqiptare por nuk ka kohë dhe nëpër Read more

Një thirrje për ju motra dhe vëllezër në Krishtin Jezus

Ne e dimë se sa shumë nevojë kemi për prezencën e Jezusin në Shqipëri dhe ndërhyrjen e Tij në këtë kohë të vështirë për kombin tonë. Ne e dimë gjithashtu, që nëse kërkojmë Zotin në lutje dhe me vajtime, Ai vjen dhe na shpëton. Është vërtet koha të lutemi dhe të kërkojmë Zotin me agjërim Read more

Termeti i 26 nëntorit

Duke vizituar dy nga zonat më të demtuara nga termeti (edhe pse sapo u ndje një tërmet tjetër) dhe mësuam që ka mbi 20 vdekje. Shume godina kanë dëmtime të medha të dukshme, dhe të pakten 5 ishin të rrënuara plotësisht. Takova një baba që nuk ishte i lumtur që ishte i gjalle sepse bashkëshortja Read more

#DashuriaNëVeprim

Ndihmat për familjet e prekura nga tërmeti i dates 26 Nëntor 2019 vazhdojnë nga Vëllazëria Ungjillore e Shqipërisë. Ditet e fundit kemi patur mundesinë së bashku me kishat lokale të sigurojmë kontenier për strehimin e disa familjeve ne zonen e Ishmit, Matit, Thumanës, Vorës etj. Mirenjohës Perëndisë dhe trupit të Krishtit në vendin tonë. Në Read more

Mund të vazhdoni duke dhënë donacione drejtpërdrejt në llogarinë tonë bankare ne Intesa San Paulo:

AL94208110080000001003131800 USD
AL40208110080000001003131802 LEK
AL83208110080000001003131804 EURO