Category: Najua Diba

Ceremonia e nderimit për misionaren e Shqipëtarëve, Najua Diba

Në vitin 1979 Perëndia i kishte vendosur në zemër Najuas Shqipërinë. Nuk dinte asgje për Shqipërinë, as për rregjimin, as për besimin, as për kulturen por ishtë e qartë nga Zoti që ajo do të vinte në Shqipëri dhe filloi të lutej specifikisht për këtë vend. Në vitin 1984 shkoi tek pastori i Misionit Antiokia Read more

Mund të vazhdoni duke dhënë donacione drejtpërdrejt në llogarinë tonë bankare ne Intesa San Paulo:

AL94208110080000001003131800 USD
AL40208110080000001003131802 LEK
AL83208110080000001003131804 EURO