Category: Maratona e Dhurimit te Gjakut

Maratona e Dhurimit te Gjakut

Vëllazëria Ungjillore e Shqipërisë ka vendosur të zhvillojë “Maratonën e Dhurimit të Gjakut”. Jemi kontaktuar nga Banka e Gjakut disa herë dhe jemi informuar se nevoja për gjak për fëmijët talasemikë është shumë e madhe. Në kontaktimet që kemi patur jemi njoftuar që banka e gjakut në Lushnje është bosh, dhe kjo bankë gjaku, mbulon Read more

Mund të vazhdoni duke dhënë donacione drejtpërdrejt në llogarinë tonë bankare ne Intesa San Paulo:

AL94208110080000001003131800 USD
AL40208110080000001003131802 LEK
AL83208110080000001003131804 EURO