Category: Lutje & Agjerim

Thirrje për lutje dhe agjërim!

Të dashur vëllezër dhe motra, Ditët në të cilat po jetojmë duken të vështira për kombin dhe popullin tonë. Ne besojmë që si Kisha Shqiptare jemi ndërmjetësuesit e këtij vendi Read more