Category: Koronavirusi

Shërbyem drekën për mjekët, infermierët, sanitarët

Në këtë ditë të veçantë të festimit të Pashkës, drejtuesit e VUSH-it vendosën të ofronin drekën për të gjithë ata që janë në vijën e parë të luftës në Spitalin Infektiv, mjekët, infermierët, sanitarët. Sekretari i Përgjithshëm, pastor Ergest Biti, ka dhuruar drekën tradicionale të Pashkës në ambjentet e këtij spitali. Kjo është koha, që Read more

Dhurojmë mjete të higjenës në Spitalin Infektivit

Këto ditë Shqipëria po kalon një kohë të vështirë, dhe Vëllazëria Ungjillore, ka menduar që në këto kohë të jemi pranë popullit tonë, pranë gjithë shqiptarëve në nevojë. Gjatë javëve të fundit kemi ndihmuar me mbi 1500 pako ushqimore/ javë për familjet në nevojë, ne Tiranë dhe rrethe. Sot është hera e dytë që dhurojmë Read more

Mund të vazhdoni duke dhënë donacione drejtpërdrejt në llogarinë tonë bankare ne Intesa San Paulo:

AL94208110080000001003131800 USD
AL40208110080000001003131802 LEK
AL83208110080000001003131804 EURO