Category: Kongresi i Manastirit

Kongresi i manastirit 1908-2019

NJË DITË ME DY NGJARJE TË RËNDËSISHME…14 Nëntori. Vëllezër dhe motra, sot kemi privilegjin e madh të përkujtojmë themelimin e Vëllazërisë Ungjillore në plot 127 vjetorin e krijimit të saj! Urime. Gjithashtu në këtë ditë është edhe dita e cila duhet të jetë e paharruar për kombin Shqiptar. Është 111 vjetori i Kongresit të Manastirit Read more

Mund të vazhdoni duke dhënë donacione drejtpërdrejt në llogarinë tonë bankare ne Intesa San Paulo:

AL94208110080000001003131800 USD
AL40208110080000001003131802 LEK
AL83208110080000001003131804 EURO